Bine ai venit in noua poveste din cartea vietii tale. Alaturi de noi o poti scrie cu caractere per

URMARITI-NE ACTIVITATEA PE FACEBOOK



!!!ABONATI-VA CU UN LIKE LA PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK, PENTRU A FI LA CURENT CU PRODUSELE, NOUTATILE, SURPRIZELE SI CONCURSURILE NOASTRE!!!

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

O FILA DE JURNAL

Din dragoste pentru lucrurile frumoase, personalizate, dupa nevoile celor ce le utilizeaza am pornit cu curaj si incredere in ceea ce speram a fi solutia celor ce-si doresc mai mult, mai bun, mai... personal. Fie ca vorbim de un calendar personalizat cu un frumos portret de familie, de invitatii sau accesoriile unui eveniment care sa reflecte cat mai mult din carecterul celui ce e in centrul atentiei sau de orice accesoriu pentru casa pe care vi-l imaginati, ne straduim sa dam nastere fizica unor idei astfel ca TU, clientul, sau mai bine spus "prietenul" nostru sa traiesti bucuria visului implinit. Produsele noastre parcurg un lung drum de la faza initiala de idee pana la obiectul final, palpabil, un drum ce permite impamantenirea artei in materia lucrata, astfel, cu fiecare accesoriu, veti capata si un pic de suflet!Poate ca nu pare mult dar fericirea e un puzzle cu piese putine si mici iar noi suntem onorati de fiecare data cand cream cate o piesa.
Daca ai citit pana aici probabil te intrebi ce ne recomanda. Avem sute de clienti anual dar nici macar unul nemultumit. Credem ca pasiunea este fizica asa ca incercam sa limitam cat mai mult implicarea masinariilor in procesul de creatie. Nu folosim matrite, fiecare obiect ne trece prin maini, il studiem cu atentie, il adaptam, il facem... NOI, nu vre-o masina deci... fiecare e unic. Ne punem in pielea ta astfel incat sa ai satisfactia lucrului bine facut de fiecare data. Ne-am perfectionat pe parcursul a patru ani de experienta, avem viziune si inspiratie asa ca daca nu stii ce vrei te putem ajuta sa descoperi. 
Incheiem aici invitandu-va sa vizionati in galeria noastra o mica parte din ceea ce putem face, lasandu-va sa visati si sperand ca visele voastre vor ajunge la noi pentru a devenii realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate

Faceți căutări pe acest blog