Bine ai venit in noua poveste din cartea vietii tale. Alaturi de noi o poti scrie cu caractere per

URMARITI-NE ACTIVITATEA PE FACEBOOK!!!ABONATI-VA CU UN LIKE LA PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK, PENTRU A FI LA CURENT CU PRODUSELE, NOUTATILE, SURPRIZELE SI CONCURSURILE NOASTRE!!!

vineri, 28 ianuarie 2011

DIPLOMA 1 SI 8 MARTIE


IMPRESIONEAZA-TI MAMA, SOTIA, BUNICA, SORA SAU ORICE ALTA FEMEIE DEOSEBITA DIN VIATA TA, CU O FRUMOASA SI ORIGINALA DIPLOMA.
Var. 1 = (Diploma 8 martie, format A4, policromie o fata,  pret 20 lei / bucata)
Var 2 = (Diploma 8 martie, format A4 - tip tablou, cu rama, geam si agatatoare, pret 40 lei / bucata)
 Important! 
NU E OBLIGATORIU SA ALEGETI UNUL DIN MODELELE DE MAI JOS. Trebuie doar sa faceti cunoscuta viziunea dvs. iar eu voi creea un model dupa dorinte.

Diplome de apreciere:Diplome de 8 martie, cu mesaje diverse:

Diploma de 8 martie "pentru cea mai buna mama"


Diploma "Te iubim, mami"

Diploma pentru cea mai buna mama.
  
Diploma pentru mama nr. 1 in lume.Povestea zilei de 8 martie

Ziua de 8 martie, motiv de bucurie pentru doamne si domnisoare. Se daruiesc flori, se fac cadouri, se venereaza femeia. Putini stiu ca ziua internationala a femeii marcheaza, de fapt, o comemorare. In urma cu 100 de ani, intr-un incediu dintr-o fabrica din New York, si-au pierdut viata numeroase muncitoare. Angajatele fabricii americane de textile au declansat un protest fata de conditiile de munca, iar initiativa lor a fost punctul de plecare pentru fixarea datei de 8 martie ca fiind "Ziua Internatinala a Femeii".

In anul 1910, la Internationala Socialista din Copenhaga, s-a hotarat ca o zi pe an sa fie consacrata sarbatoririi pe plan international a femeii muncitoare, iar in anul 1977, Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a decis ca aceasta zi sa fie 8 martie.

In tarile Europei Occidentale, aceasta zi este asociata cu lupta femeii moderne pentru emancipare, transmit agentiile internationale de presa. In Italia, de exemplu, de 8 martie sunt organizate reuniuni - nu lipsite de teme si polemici politice, cu accent pe afirmarea drepturilor femeilor, a sigurantei acestora la locul de munca, a sanatatii, transmite agentia ANSA.

In tarile baltice, pe 8 martie se pune mai mult accent pe Ziua Mamei. Copii daruiesc mici cadouri si flori mamelor. Tot in aceasta zi, barbatii ofera flori femeilor care le sunt aproape, in semn de multumire, respect si iubire. 

sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-2533230-povestea-zilei-8-martie.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate

Faceți căutări pe acest blog