Bine ai venit in noua poveste din cartea vietii tale. Alaturi de noi o poti scrie cu caractere per

URMARITI-NE ACTIVITATEA PE FACEBOOK!!!ABONATI-VA CU UN LIKE LA PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK, PENTRU A FI LA CURENT CU PRODUSELE, NOUTATILE, SURPRIZELE SI CONCURSURILE NOASTRE!!!

marți, 24 mai 2011

INVITATII MAJORAT personalizate

INVITATII MAJORAT personalizate cu poza ta, tip poza 140 x 100 mm, tipar doar fata (nu se pliaza).
1,5 LEI / BUCATA - COMANDA MINIMA 40 BUCATI (+ apoi multiplu de 8)
Important !
Pentru a va procesa cat mai bine comanda pentru invitatiile de majorat, trebuie sa-mi trimiteti date exacte despre: Numele dvs, sau vreo porecla, data si ora majoratului, si celelalte informatii sau mentiuni specifice (local, repre, etc), macheta aleasa sau un model care va place voua din alta parte, textul ales, adresa de livrare, destinatar (nume si prenume complet), nr. telefon, etc.
Dupa primirea completa a comenzii veti primi pe mail macheta pentru aprobare "Bun de Tipar". (iar comanda va fi expediata cu plata ramburs: - prin Fan Courier (face max. 48 ore, taxa aprox. 25 lei + km externi daca vor exista), sau - cu posta romana (face vreo 3-4 zile pe drum si tariful e vreo 10-12 lei.)

Important! 
NU E OBLIGATORIU SA ALEGETI UNUL DIN MODELELE DE MAI JOS. Trebuie doar sa faceti cunoscuta viziunea dvs. iar eu voi creea un model dupa dorinte.

Toate machetele se pot rearanja la solicitarea clientului. Adica le puteti combina intre ele.
Idee pentru marturii de nunta, botez, majorat, etc)
-Calendar de buzunar 70 x 100 mm (poza pe fata si 12 luni pe verso)
vezi oferta aici:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate

Faceți căutări pe acest blog