Bine ai venit in noua poveste din cartea vietii tale. Alaturi de noi o poti scrie cu caractere per

URMARITI-NE ACTIVITATEA PE FACEBOOK



!!!ABONATI-VA CU UN LIKE LA PAGINA NOASTRA DE FACEBOOK, PENTRU A FI LA CURENT CU PRODUSELE, NOUTATILE, SURPRIZELE SI CONCURSURILE NOASTRE!!!

miercuri, 17 iulie 2013

Carti pentru copii


Cautand mai mereu sa imbunatatesc biblioteca celor mici (chiar daca sunt mici) caci vad ca sunt mereu dornici de carti noi, am gasit rapid aceste carti interesante, pe http://www.libris.ro/ dupa care am lucrat foarte bine cu ei.
Chiar daca, atunci le-am luat ei erau mai mici, doar le spicuiam. Apoi usor usor,...au prins drag de ele. Asta iarna, cand Damian avea 3 ani (in curand face 4) si Sebastian doar 2 ani (in curand face 3) am lucrat cu ei din aceste minunate carti pe care le-am gasit pe Libris, cunoscuta librărie online si au foarte incantati, caci erau pe intelesul lor. Cand le puneam intrebari mi-am dat seama ca au fost foarte atenti si cartea a fost usoara pentru ei: desene frumoase si colorate care le atrageau atentia foarte repede,  excercitii simple, si usor de inteles pentru varsta lor, etc.


Multumim Libris ca putem gasi rapid carti online.


1. DEZVOLTAREA VORBIRII. 3 ANI. Ediţia a II- a - CAIET DE LUCRU

3 ani Dezvoltarea vorbirii caiet de lucru
Acesta e de fapt e un caiet de lucru. Dar au lucrat cu placere mereu din el, caci paginile sunt atragatoare si felul cum faceam cu ei exercitiile ii atrageau caci invatau mereu ceva nou, si erau foarte incantati de rezultatele cand erau pusi sa raspunda. ....caci raspundeau corect. 





2. ACTIVITATI PENTRU COPII MICI. 2-3 ANI 
Activitati pentru copii mici 2-3 ani
Iar din aceasta carte lucrez cu ei inca de cand avea Damian 1 an si jumate, si Sebi era mic, atunci il incurca pe Dami, apoi cand si Sebi a inceput sa inteleaga, s-a prins de fapt la ce o foloseam noi...si acum au ajuns s-o invete pe de rost..deja e rupta "praf " de atata invatat, si de rasfoit, au fost incantati de ea, are foartte multe activitati educative. Sebi cand vede cartea (coperta) zice , "sa cautam Lupu, s-a scuns...."
Le dezvota f mult creativitatea si sunt foarte atenti, la fiecare capitol se vorbeste de cate un domeniu, si paginile unui capitol se leaga frumos intre ele. Foarte interesant. O recomand din toata inima.



3. 1000 DE AUTOCOLANTE. DESPRINDE ŞI LIPEŞTE!
Practic pentru copii - desprinde si lipeste 1000 de autocolante
Dupa toate activitati evident trebuia premiati..Aici e aici.... cand m-au prins de unde le dau stimulente (caci tineam cartea ascunsa) imi cereau apoi sa aleag..si ma intreabau :"ce scrie aici, dar aici" si in functie de merit, primeau " felicitari", (dupa ce faceau " teme " :) ),  "Buna treaba" (dupa ce ma ajutau la bucatarie), " excelent", "Grozav" si multe alte  mesaje cu autocolant contine cartea, sa-i poti oferi cate un stimulent.... la ocazie. :)
Va recomand toate aceste carti cu placere. Veti face copiii si fericiti si educati.
www.libris.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate

Faceți căutări pe acest blog